Излегоа од печат „Житијата на Светиите“ за месец јули
 
 
 
 
 

Излегоа од печат „Житијата на Светиите“ за месец јули (10.12.2015 15:36)

Во издание на црквата посветена на свети Григориј Палама и свети Димитриј Мироточив во  Струмица, со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитотот Струмички г. Наум, излезе од печат нов том од Житијата на Светиите за месец јули, како и четврто издание на Православниот молитвеник во тврд повез. Изданијата ги подготвија и уредија протопрезвитер Боро Милчев и протопрезвитера Богдина Милчева.