Вечерна богослужба во Берово
 
 
 
 
 

Вечерна богослужба во Берово (27.08.2019 19:29)

Воочи Успение на Пресвета Богородица, во манастирот посветен на овој празник, во Берово, Викарниот Епископ г. Јаков Стобиски отслужи Вечерна богослужба со статии на Успението на Пресвета Богородица.