Во посета на новиот градоначалник на Општина Ново Село
 
 
 
 
 

Во посета на новиот градоначалник на Општина Ново Село (09.11.2021 17:46)

Денес, викарниот епископ г. Јаков Стобиски оствари средба со новоизбраниот градоначалник на Општина Ново Село, г. Ѓорѓе Божинов, на која му го пренесе благословот од Митрополитот Струмички г. Наум.