Божествена Литургија во с. Куклиш
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во с. Куклиш (15.05.2022 11:01)

Денес, кога Црквата Божја го празнува споменот на преносот на моштите на Свети Атанасиј Велики и на светите маченици Борис и Глеб, Викарниот епископ Стобиски г. Јаков, отслужи Божествена Литургија во храмот посветен на свети Атанасиј Велики во с. Куклиш.