Божествена Литургија во манастирот „Рождество на Пресвета Богородица“, Дадија, во близина на Суфли, Грција
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во манастирот „Рождество на Пресвета Богородица“, Дадија, во близина на Суфли, Грција (08.09.2022 15:25)

Денес, Митрополитот Струмички г. Наум служеше Божествената Литургија во сослужение на надлежниот владика г. Дамаскин, Митрополит на Додимотихо, Орестиада и Суфли, во манастирот „Рождество на Пресвета Богородица“, Дадија, во близина на Суфли, Грција.