Божествена Литургија во Орестијада
 
 
 
 
 

Божествена Литургија во Орестијада (08.11.2022 19:37)

Денес, Митрополитот Струмички Наум отслужи Божествената Литургија во сослужение со надлежниот Митрополит на Дидимотихо, Орестијада и Суфли г. Дамаскин и Епископот Велички г. Сиониј од Бугарската Православна Црква, во црквата „Светите архангели Михаил и Гаврил“ во Орестијада, Грција.