Монашење во Водоча
 
 
 
 
 

Монашење во Водоча (15.11.2019 15:33)

Воочи празникот на свети Георгиј Победоносец, во параклисот посветен на свети Григориј Палама и преподобен Јосиф Исихаст, во манастирот „Покров на Пресвета Богородица и свети Леонтиј“, Митрополитот Струмички г. Наум ја замонаши сестра Нина.