Амбасадорката на Велика Британија во посета на манастирите во Велјуса и Водоча
 
 
 
 
 

Амбасадорката на Велика Британија во посета на манастирите во Велјуса и Водоча (21.02.2020 22:22)

Денес, во посета на манастирите „Пресвета Богородица Елеуса“, Велјуса, и „Свети Леонтиј“, Водоча, беше амбасадорката на Велика Британија, Нејзината Екселенција г-ѓа Рејчел Галовеј. Гостите ги прими викарниот Епископ г. Јаков Стобиски.