Vesti i nastani
 
 
 
 
 

Рускиот амбасадор во посета на Водочкиот манастир (15.04.2010)

Денес, Неговата Екселенција Владимир Солоцински, Амбасадор на Руската Федерација во Македонија, заедно со својата сопруга Галина го посети манастирот на Покров на Пресвета Богородица во с. Водоча. Гостите ги прими Митрополитот Струмички г. Наум.